Homenatge a l’exrector Ramon Lapiedra, dimarts 3 de maig, a La Nau

L’Aula Magna de l’edifici històric de la Nau acollirà el pròxim 3 de maig l’acte de reconeixement públic Contribució acadèmica i referència cívica al professor Ramon Lapiedra.Serà a les 19:30 hores i ha estat organitzat per l’associació Germania-la gent amiga del BEA, amb la col·laboració del Fòrum de Debats de la Universitat i del Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA).

L’acte té com a objectiu reconéixer la tasca de Lapiedra durant el temps que va exercir com a rector de la Universitat de València. D’acord amb els promotors de l’acte, va realitzar un important treball de valencianització i democratizació de la institució. Ramon Lapiedra va prendre desicions innovadores que no sempre foren recolzades, com incloure un estudiant entre els seus vicerectors

Aquest homenatge no sols és pels seus anys com a rector. Ramon Lapiedra és considerat una referència cívica, a més de ser tota una institució acadèmica. Format en diverses universitats, és docent i investigador i ha obtingut nombrosos reconeixements com ara l’honoris causa per la Universitat Jaume I de Castelló i la Medalla d’Or de la Universitat de València. A més, és membre del Consell Valencià de Cultura i de l’Institut d’Estudis Catalans.

L’acte comptarà amb les intervencions de l’actual rector, Esteban Morcillo; de l’anterior, Francisco Tomás, i del mateix Ramon Lapiedra, entre altres persones.

Font: UV.es

Anuncis

Posted on Abril 28, 2011, in Activitats. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: