II Sopar Estellés de “Germania – La gent amiga del BEA”

El BEA i “Germania – La Gent Amiga del BEA” organitzen per a aquest proper dimarts 20 de setembre la segona edició del sopar en homenatge al gran poeta valencià: Vicent Andrés Estellés. El sopar tindrà lloc a la Societat Coral “El Micalet” (Guillem de Castro, 73). L’acte començarà a les 20:30 amb lectura oberta de poesies i sopar de germanor.

L’any passat, a partir de la crida de l’escriptor Josep Lozano, s’instituí la Festa Estellés. Una festa lúdica i popular que commemora el naixement del poeta valencià més important del s. XX (com a mínim): Vicent Andrés Estellés. Germania i el Bloc d’Estudiants Agermanats ja ens sumàrem el 23 de setembre de 2010 a la convocatòria, amb un sopar de germanor a Ca Revolta.

I continuarem fidels a aquesta celebració anual que inaugura el curs, perquè compartim l’actitud positiva i encoratjadora que, com deia Lozano, permet “imaginar recursos que ens reforcen i ens donen cohesió en defensa d’allò que és consubstancial amb nosaltres, allò que estimem: la nostra cultura, la nostra llengua, el nostre país”.

+ Fullet amb més informació de l’esdeveniment

 

Anuncis

Posted on Setembre 16, 2011, in Activitats, Cultura. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: