Curs “Crisi: Anàlisi i Alternatives”

Del 14 al 18 de novembre, el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA-ITACA) organitza unes jornades formatives sobre la crisi econòmica i alternatives a la mateixa. L’objectiu del curs és conèixer les causes de la situació econòmica actual i quines són les possibles alternatives de futur.

Aquesta activitat està oberta a tota la comunitat universitària i a tots aquells interessats en conèixer de prop la realitat econòmica en què vivim.

L’activitat es realitzarà al Saló d’Actes de la Biblioteca Gregori Maians (Campus dels Tarongers)Aquest curs és convalidable per 2 crèdits de lliure elecció per als estudiants de la Universitat de València. Per aconseguir els crèdits cal assistir al 80% de les conferències.

Preu i Inscripcions

El curs està obert de forma gratuïta a tota la societat, però aquells estudiants que vulguen convalidar-lo per crèdits de lliure elecció hauran de realitzar un ingrès de 40€ al següent número de compte:

BANCAIXA 2077 0065 45 1101970207

Indicant en el concepte: CRISI + EL VOSTRE NOM I COGNOMS (IMPORTANT)

Una vegada heu fet l’ingrés, estareu matriculats al curs. El dia 14 a les 16:00 cal dur el rebut de pagament i s’omplirà una fitxa d’inscripció. Si només voleu accedir a les conferències només cal que vos presenteu el dia de les xerrades.

El termini per fer el ingrés finalitza el 14 de Novembre (data d’inici del curs), però cal tenir en compte que les places són limitades. En cas que s’esgoten les places es comunicaria prèviament.

Més informació i dubtes a bea.aplec@gmail.com

Programa del Curs

DILLUNS 14 DE NOVEMBRE

 • 16:00h Acreditacions
 • 16:15h Inauguració del Curs a càrrec de Trinidad Casasús (Degana de la Facultat d’Economia)
 • 16:30h  Introducció: Diagnosi i Conseqüències de la crisi. A càrrec de Vicent Soler (Catedràtic d’Economia Aplicada) i Francisco Pérez Garcia (Catedràtic d’Anàlisi Econòmica i director del Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques)
 • 18:30h Mercat laboral i crisi: com crear ocupació estable i de qualitat en el futur? A càrrec de Juan Miguel Muñoz (Membre del Secretariat d’Intersindical Valenciana), i Amat Sánchez  (Professor d’Economia Laboral)

DIMARTS 15 DE NOVEMBRE

 • 16:00h Introducció: Crisi i Societat. A càrrec de Rafa Castelló (Sociòleg), Rafa Xambó (Sociòleg expert en mitjans de comunicació i membre del Consell d’Administració de RTVV) i Ximo Clemente (Periodista econòmic i president de la Unió de Periodistes Valencians)
 • 18:00h Economia 2.0: La xarxa com a oportunitat front a la crisi. A càrrec de Joan Camp (Creador i director de Racó Català (1999-2007) i directe!cat. (2007-2008). Fundador i director de l’empresa de projectes web Tirabol Produccions i del grup de comunicació Catmèdia Global) i Paco Vidal (Enginyer en Informàtica per la ETSE-UV i cofundador de l’empresa “Desfici” dedicada al disseny i desenvolupament d’aplicacions per a dispositius mòbils, ubicada al Parc Científic de la Universitat de València i guardonada amb el premi “València Empren”)

DIMECRES 16 DE NOVEMBRE

 • 16:00h Zona Euro: Present i Futur. A càrrec de Josep Maria Jordán Galduf (Catedràtic del Departament d’Economia Aplicada)
 • 18:00h El sistema financer, banca ètica i sostenible. A càrrec de Juan Antonio Sanchis (Director Zona Comunitat Valenciana de “Triodos Bank”).

DIJOUS 17 DE NOVEMBRE

 • 16:00h Reforma constitucional, estabilitat pressupostària i dèficit fiscal. A càrrec de Jorge Amar, coordinador de l’àrea de “Justícia Fiscal Global” de ATTAC, i Josep Melero (Economista i Secretari d’Organització del Bloc)
 • 18:00h Cooperativisme i Economia Social. A càrrec de Pepe Albors (Federació Valenciana d’Empreses de Treball Associat – FEVECTA) i Joan Ramón Sanchis (Professor del Departament de Direcció d’Empreses i Director del Institut Universitari d’Economia Social i Cooperativa)

DIVENDRES 18 DE NOVEMBRE

 • 12:00h Cloenda del curs. A càrrec d’Arcadi Oliveres (President de la fundació “Justícia i Pau” i catedràtic d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona)
* El programa està subjecte a canvis per la disponibilitat dels ponents
Anuncis

Posted on Octubre 27, 2011, in Activitats, Tarongers and tagged , , . Bookmark the permalink. 3 comentaris.

 1. Jose Garcia Adrover

  Mi pregunta es ¿los creditos son aceptados por la facultad de medicina? ó ¿son solo para la universidad politecnica?.

 2. Hola Jose! Els crèdits són convalidables en qualsevol facultat de la Universitat de València, per tant en la Facultat de Medicina, lògicament, són totalment vàlids 😉

 1. Retroenllaç: Actividades para formarse y cine gratis «

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: