“Campus Jove” pacta amb la dreta el ADR d’Economia

L’associació d’estudiants “Campus Jove” i la dreta universitària, han blocat la presència de membres del BEA-ITACA en les comissions i òrgans interns de la Facultat d’Economia.

En la sessió de l’Assemblea de Representants (ADR) que va tindre lloc aquest passat dimarts 13 de Desembre, es va fer pal·lés el que des del BEA hem denunciat com a “Pacte del Pollastre”, en al·lusió a la campanya de “Campus Jove”. Aquesta associació va decidir pactar tots els membres de la mesa i de les diferents comissions de treball existents a la Facultat, amb la dreta espanyolista d’AVEU, UPC i amb Valencia Universitaria.

Aquest pacte polític va impedir que els i les representants del Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) a la Facultat d’Economia, poguérem accedir a les comissions per tal de continuar treballant per als estudiants com hem vingut fent fins ara. Així, “Campus Jove” i la dreta universitària, han blocat la presència de la segona força més votada a la Facultat d’Economia.

Des del BEA, volem que conegues la realitat, i per això encetem aquesta campanya informativa per denunciar pactes polítics, que no tenen altre objectiu que dificultar la nostra tasca com a representants de l’estudiantat. Creguem que la representació en comissions i en l’ADR ha de ser plural, comptant amb tots, i no excloent per motius polítics a companys i companyes que volen treballar.

Ens volen silenciar, però amb el teu suport seguirem endavant!

Anuncis

Posted on Desembre 14, 2011, in Tarongers and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: