Reconeixement a l’equip de Trinidad Casasús per la seua tasca al front de la Facultat d’Economia

El Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) davant la convocatòria d’eleccions per al proper 9 de Març a degà/degana de la Facultat d’Economia, vol mostrar el seu reconeixement a la tasca de l’equip liderat per Trinidad Casasús durant aquests últims sis anys a la Facultat d’Economia.

Han sigut sis anys molt importants, on la Facultat d’Economia ha afrontat tota una sèrie de canvis derivats de la implantació dels nous graus, i tot i això, ha continuat creixent per convertir-se en una institució de referència al País Valencià i al món.

Considerem que l’equip de Casasús ha mostrat durant el seu mandat especial sensibilitat per l’estudiantat; i la incorporació d’un estudiant al mateix equip directiu com a vicedegà d’estudiants n’és el fet més destacat.

Des del BEA-ITACA hem mantingut sempre una estreta col·laboració amb l’equip de Casasús, que ens ha permès treballar de forma activa des del vicedeganat d’estudiants. Fruit d’este treball conjunt són: la creació d’una borsa interna d’estudiants col·laboradors en activitats de la Facultat, la visibilització dels problemes de l’estudiantat en les decisions executives, les convocatòries per a subvencions esportives, les millores en aules i espais d’estudi, els programes de mentors, l’atenció personalitzada a l’estudiant etc.

Pensem que han sigut uns anys molt positius per a nosaltres com a estudiantes i estudiants, i per a la Facultat d’Economia com a institució.

És per això, que des del BEA, i especialment en nom de tots els nostres companys que han treballat conjuntament amb l’equip, volem mostrar el nostre reconeixement a la tasca realitzada per Trinidad Casasús i tot el seu equip al capdavant de la Facultat d’Economia; així com agrair la confiança dipositada en nosaltres per totes les persones amb les quals hem treballat.

Anuncis

Posted on febrer 19, 2012, in Tarongers and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: