Èxit de la jornada de vaga #29F

Les dures setmanes de lluita al carrer i  les hores a les assemblees has culminat hui en una jornada de vaga que ha estat tot un èxit. Els estudiants de la Universitat de València han matinat per informar a tothom de la importància de no assistir a classe, tot i que no ha calgut donar massa explicacions donat el gran seguiment que ha tingut la vaga. Després de les assemblees nocturnes dins dels edificis de la Universitat, els piquets informatius i de bloqueig, i les tallades d’alguns grans carrers com l’Avinguda dels Tarongers o Blasco Ibàñez, moltíssima gent s’ha reunit a davant la Facultat de Geografia i Història per donar començament a la manifestació. Milers i milers d’estudiants han eixit al carrer per cridar una vegada més en contra de les retallades, la privatització de les universitats, l’Estratègia Universitat 2015, la brutalitat policials i moltíssimes altres raons.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats, que hem estat presents una vegada més, donem les gràcies a tots els alumnes universitaris i d’instituts que han sigut valents per deixar les classes i prendre els carrers. El gran seguiment de la vaga i la manifestació han fet palés que milers de joves no estem conformes amb l’actuació dels actuals governs, que intenten privatitzar l’educació i li resten el gran valor social que té. És per això que demanem a tothom que seguisca lluitant al carrer, a les aules i a les institucions, perquè la gran manifestació de hui i les mobilitzacions d’aquestes dues últimes setmanes haurien de ser només el principi d’una gran lluita que serà llarga.

Demà, dia 1 de març, el Bloc d’Estudiants Agermanats continuarà treballant pels canvis que considerem necessaris al Claustre de la Universitat de València. Encara esteu a temps d’enviar les inquietuds que vos agradaria que traslladarem a tota la comunitat universitària demà.

València en lluita per la pública!

Anuncis

Posted on febrer 29, 2012, in Societat and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: