Jesús Alcolea, nou degà de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

Hui, 12 de març a les 11 del matí s’han celebrat les eleccions a degà de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació. Jesús Alcolea liderarà el nou equip, del qual formarà part Paula Gilabert (claustral del BEA) com a Vicedegana d’Estudiants.

La proposta d’equip deganal liderat per Jesús Alcolea ha rebut 19 vots favorables i 7 vots en blanc. Pel que fa als estudiants, cal esmentar que els dotze membres representants de l’associació dretana, AVEU, no s’han presentat a la votació.

D’aquesta manera, la candidatura del ja degà Jesus ALCOLEA, es conforma d’un equip deganal format per Rosa Maria BO BONET, Vicedegana de Postgrau i Doctorat; Laura GARCIA RAGA, Vicedegana d’Innovació Educativa i Qualitat; Paula JARDÓN GINER, Vicedegana de Relacions Internacionals i Practicum; María Jesús PERALES MONTOLIO, Vicedegana d’Estudis; Vicente CLARAMONTE SANZ, Secretari i Coordinador d’Assumptes Econòmics; Francisco José MORENO MEDINA, Administrador, en qualitat d’Assistent Tècnic i per últim Paula GILABERT SELLÉS (Estudianta claustral del BEA), Vicedegana d’Estudiants.

Alcolea durant la seua intervenció ha volgut destacar que el col·lectiu d’estudiants no només representa el sector més nombrós, sinó el que atorga sentit a bona part de les tasques universitàries i que cal, per tant, dedicar un esforç de treball de gestió del Centre a la millora de la vida universitària i el benestar de totes i tots els estudiants de la Facultat. Ells i elles són els qui plantegen un objectiu bàsic que sembla irrenunciable per a la millora de la Universitat del segle XXI: aconseguir la participació responsable i el compromís de l’estudiant amb la vida universitària en tota la seva extensió. De manera que sense aquesta col·laboració no serà possible la consecució d’una Universitat de qualitat, ni una Facultat dinàmica i adaptada als temps que li ha tocat viure.

L’Assemblea de Representants d’Estudiants (ADR), que vehicula la participació i la representació dels estudiants en les diferents comissions i òrgans de gestió, té el ple reconeixement de l’actual equip deganal i li ofereixen la seua col·laboració més entusiasta a l’hora de dinamitzar la participació dels estudiants en tots els aspectes de la vida del Centre. Era el desig d’aquest equip crear un Vicedeganat d’Estudiants com tenen altres facultats. Del conjunt de persones possibles, per ocupar aquest càrrec honorífic, van acceptar l’única proposta d’ocupar el càrrec de Paula Gilabert Sellés, estudiant i membre de la CAT  d’Educació Social, i claustral pel BEA a dita facultat, que assistirà a les reunions de l’equip deganal en qualitat de portaveu de totes i tots els estudiants. Amb aquest nou vicedeganat d’estudiants expressen el seu compromís d’arribar, a través d’un diàleg permanent, a acords que puguen permetre convergir les inquietuds estudiantils amb la seua responsabilitat de gestionar la Institució, atents al ben comú i als interessos de la majoria democràticament constituïda.

En definitiva, el seu projecte de gestió de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació proposa un centre participatiu, en la mesura en què, com a característica pròpia d’una Universitat pública, totes i tots (estudiants, personal d’administració i serveis i professors) han d’intervenir en el seu desenvolupament; integrador, atès que busca un espai de convivència que una les diferents sensibilitats presents; atent a la diversitat dels seus col·lectius; obert a l’entorn que li envolta, atès que considera Europa com el seu espai natural, però no renuncia a perdre els seus valors propis de l’entorn més proper al que ha de servir; compromès amb un model de gestió transparent que té la qualitat com l’horitzó fonamental; en suma, un Centre al servei de la millora de les condicions de vida i benestar de tota la comunitat universitària.

Anuncis

Posted on Març 12, 2012, in Blasco Ibañez and tagged , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: