El BEA denuncia les condicions de massificació en les que s’estan impartint classes al Campus dels Tarongers

El Bloc d’Estudiants Agermanats, com associació d’estudiants amb major representació al Claustre de la Universitat de València, volem denunciar les condicions de massificació en les que s’estan impartint determinades titulacions a la Universitat de València, especialment en el Campus dels Tarongers.

Estudiants de la F.d’Economia que s’han quedat fora de classes aquest matí

Volem denunciar públicament l’existència de grups sobredimensionats que pràcticament doblen la capacitat de les aules. Aquesta massificació s’està donant especialment al Campus dels Tarongers, en les Facultats d’Economia i Dret. Els problemes s’estan donant especialment en els últims grups del pla de Llicenciatura, on els grups arriben a ser de més de 150 persones cadascun. No obstant, els grups dels diferents graus per exemple a la Facultat d’Economia, superen àmpliament els 100 matriculats per grup, fent pal·lés un absolut fracàs de l’estratègia de grups reduïts que pretenia implantar el Pla Bolonya.

Als grups massificats s’ha afegit també la no disponibilitat d’aules amb suficient capacitat, fet que ha implicat que al Campus dels Tarongers s’estiguen donant classes amb 140 persones matrículades, en aules d’una capacitat de 60.

Des del BEA considerem especialment greus les condicions acadèmiques amb les que s’ha començat el curs acadèmic. Per la nostra part, anunciem que emprendrem tot tipus d’accions institucionals i de mobilitzacions per a denunciar la continua degradació de les nostres condicions d’estudi a la Universitat de València.

Aules amb capacitat per a 60 amb grups de 120 persones. Els estudiants no tenen ni taules on agafar apunts.

Anuncis

Posted on Setembre 19, 2012, in General, Tarongers. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: