Concentració a l’acte d’obertura del curs de la UV

Divendres passat els estudiants, units, vàrem interrompre l’acte d’obertura del curs de la Universitat, en ple dret d’acció. Considerem que és una vergonya haver d’arribar a aquest punt per fer sentir clara i alta la veu de l’estudiantat en un sistema universitari, suposadament, democràtic.

La submissió al Decret Wert, la pujada de les taxes universitàries, la pròxima aplicació de l’EU2015, les retallades en educació. Malgrat la gravetat de la situació, hem sigut i serem correctes i ferms en la nostra lluita per una Universitat pública, valenciana, democràtica i de qualitat.Força en la lluita d’aquest curs que comença!
Image
Anuncis

Posted on Setembre 23, 2012, in Al Carrer!, Comunicats, General, Universitat de València and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 3 comentaris.

 1. Con todo respeto, por supuesto:

  muy a favor de romper el orden institucional con acciones como la realizada el otro día. No confío en el orden institucional y apuesto por la lucha, en la medida de lo posible, de este orden. Pero recuerdo perfectamente, durante el final del curso pasado, que se interrumpió la última sesión del claustro para protestar por la subida de tasas (el decretazo Wert), los miembros del Bea estubieron muy a disgusto con la acción estudiantil, posicionándose (no necesariamente de manera premeditada) a favor del orden institucional y, por tanto, en contra de las diversas asambleas que habían aparecido en las semanas previas (que se habían coordinado, en la medida de lo posible, en la Assemblea Interuniversitaria). No se puede controlar todo lo que sucede, y aquella irrupción en el claustro no estaba premeditada, ¿por qué Bea no se posicionó a favor en ese momento pero ahora aplude lo ocurrido esta semana en la Nau?

  Un saludo!
  j.b

 2. Si em permets, et contestaré com a membre del bea. A títol personal, pot haver-hi hagut diferències en l’opinió que ens va merèixer aquella acció (per això som una entitat plural) però el bloc d’estudiants agermanats com a associació mai s’ha posicionat en contra de la irrupció al claustre.

 3. A la irrupció del passat claustre el BEA mai s’ha posicionat en contra, mai. Hi hagué un descontent d’alguns estudiants de diverses associacions i també de part de l’Assemblea Interuniversitària, que vegeren en aquesta irrupció un acte d’improvisació en contra del gran treball que es portava fent durant setmanes per portar a bon port la campanya que tot ho va provocar: Insubmissió per la Pública. He de recordar, a més, que alguns militants del BEA hem participat activament en les assemblees, cadascú a títol individual. És per això que et demane que aquestes opinions que vas escoltar, les aïlles al context que pertoca, és a dir, com a opinions personals, individuals i absolutament eventuals, que no representaren, ni molt menys, l’opinió general del sindicat.

  Si tu, que supose que seràs Jorge Brunete, no veus la diferència entre allò ocorregut al Claustre i el que passà aquest divendres, és que potser tens la mirada emboirada per alguns prejudicis que no et permeten vore clar que nosaltres també treballem per l’estudiantat valencià més enllà del marc institucional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: