La Universitat rectifica i oferirà proves de nivell per a l’Erasmus

La campanya encetada la setmana passada pel Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA) ha fet pressió al Vicerectorat d’Internacional de la Universitat de València aconseguint que es rectifique la decisió de no oferir proves gratuïtes per als estudiants que vulguen sol·licitar l’Erasmus.

La setmana passada des del BEA denunciàvem la eliminació de les proves gratuïtes de B2 i C1 per als estudiants que volien sol·licitar la beca Erasmus per a aquest any. Aquesta decisió implicava que per a poder accedir a universitats estrangeres amb requisit lingüístic, el coneixement d’idioma s’havia d’acreditar amb certificats externs, molt més cars i amb un terminis impossibles d’acomplir per a la presentació de la sol·licitud.

Iniciàvem aleshores una campanya de correus electrònics a la Vicerectora d’Internacional i al Rector per a demanar-los que rectificaren en la seua decisió. Ara la Universitat de València ens ha comunicat que rectifica la decisió i oferirà també proves de nivell B2 i C1 aquest any.

Des del BEA agraïm a l’Equip Rectoral que escoltara la nostra petició i seguisca realitzant un esforç econòmic important per poder oferir de forma gratuïta aquestes proves.

Anuncis

Posted on Novembre 12, 2012, in General. Bookmark the permalink. 1 comentari.

  1. estoy asta los huevos de que la universidad haya gentuza como vosotros , que politicen a mi hijo , y encima sois los mas perros los que mas hablais de derechos , pero nunca de obligaciones , la democratizacion de la que tanto hablais , no es mas que una pantomima , donde igualais a todo quisqui , pero siempre desde los mas burros , no engañeis mas a nuestros hijos , la universidad no es para todo el mundo , si no para los mas inteligentes , y tambien hay pobres inteligentes , salid a trabajar que ya es hora

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: