El BEA es consolida com a primera força a les eleccions d’estudiants de la Universitat de València

El Bloc d’Estudiants Agermanats ens hem tornat a consolidar com la força majoritària dels estudiants de la Universitat de València. Amb un resultat de 23 claustrals, tornem a guanyar les eleccions per tercer any consecutiu, amb un augment de tres claustrals respecte a l’any passat.

És per això que des del BEA volem demostrar la nostra satisfacció i donar el nostre agraïment a tots aquells que han confiat en nosaltres una vegada més. El resultat de les eleccions d’estudiants d’enguany demostra que el treball de tot un any dóna el seu fruit i que la majoria dels estudiants també creuen en la universitat pública, democràtica i valenciana per la qual lluita el BEA des de fa 28 anys. A més, també volem destacar l’augment de claustrals d’esquerresi el descens de la dreta que deixa un Claustre amb una àmplia majoria d’estudiants que defensarem els valors de la pública que ens estan intentant retallar.

Des del BEA continuarem treballant amb força al carrer i a les institucions i translladarem la veu dels estudiants a tots aquells òrgans als quals hem sigut escollits. Encoratgem a tothom a participar activament en la nostra organització i agraïm de nou als estudiants la seua confiança en nosaltres un any més!

Anuncis

Posted on Novembre 23, 2012, in Eleccions. Bookmark the permalink. 1 comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: