9 DE MAIG: VAGA GENERAL EDUCATIVA PER UNA EDUCACIÓ DIGNA!

465910_527292247329119_1560973061_o

Actualment ens trobem immersos en una dinàmica d’atacs sistemàtics contra l’educació pública. Des que el PP va començar a  governar la Generalitat hem estat patint continus intents de desmantellar poc a poc el nostre sistema educatiu, situació que s’ha agreujat amb l’entrada del nou executiu al govern espanyol i el seu ministre d’educació, Wert.

La situació és ja -ve sent-ho des de fa uns mesos- insostenible. És per això que des del Bloc d’Estudiants Agermanats hem decidit recolzar la propera Vaga General d’Educació del 9 de Maig que es convoca a nivell estatal.  

En aquest marc d’atacs al sistema públic d’educació, la Universitat és un dels òrgans que més pot resultar afectat. Si bé la llei LOMQE no l’ataca directament, la recent publicació de l’Informe d’Experts sobre la universitat a l’estat espanyol ens deixa despullats enfront el proper atac que rebrem segur des del govern central. 

Convidem per tant, no només a tota la comunitat educativa, sinó a tota la població en general, a la mobilització contra aquestes retallades en educació que ens ofeguen a tots els estudiants, a tot el professorat, a tot aquell relacionat amb el món de l’ensenyança. És a dir, a tota la societat, doncs és l’educació la base d’aquesta.

Així convoquem a la vaga d’educació del proper 9 de maig, i a tota la ciutadania a aplegar-se a les dos manifestacions que tindran lloc el dia esmentat: pel matí a les 12 hores a la Facultat de Geografia i Història i per la vesprada a les 19 hores a la Plaça de Sant Agustí.

ENTRE TOTS I TOTES, PER L’ENSENYAMENT PÚBLIC!

ENDAVANT AMB LA LLUITA!

Anuncis

Posted on Mai 7, 2013, in Al Carrer!, Comunicats, General, Societat and tagged . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: