Manifest en suport al Dret d’Autodeterminació de Catalunya

L’Onze de Setembre de 1714, l’exèrcit de Felip de Borbó prenia Barcelona, acabant així amb els furs d’un dels països més forts de l’antiga Corona d’Aragó. Catalunya acabava així amb quasi un mil·lenni d’autogovern, i encetava un període de 300 anys de subjugació, patiment i repressió, com set anys abans havia encetat el nostre País Valencià.

Hui, 299 anys després, un raig d’esperança il·lumina el territori català de nord a sud. Per primera vegada des d’aquell llunyà 1714, Catalunya veu el futur proper amb il·lusió, un futur que els depararà la desitjada independència. La cadena humana, la Via Catalana que uneix hui milers de persones al llarg del seu territori ho demostra.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats volem manifestar tot el nostre suport cap al dret d’autodeterminació no només de Catalunya, sinó de tots els pobles oprimits del món, així com recolzar la voluntat independentista del poble català. D’altra banda, esperem amb il·lusió l’èxit de l’empresa catalana, i manifestem el nostre desig d’aconseguir ben prompte un moviment semblant al País Valencià.

BONA DIADA, VISCA CATALUNYA LLIURE!!!

Anuncis

Posted on Setembre 11, 2013, in General and tagged , , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: