Comunicat del BEA davant del tancament de Radio Televisió Valenciana

Hui al mateix temps que es celebrava la sentència a favor dels treballadors injustament fets fora de l’entitat pública Ràdio Televisió Valenciana després de l’ERO que van patir, mitjançant un comunicat, la Generalitat Valenciana ha fet públic l’anunciat tancament d’aquest mitjà. Tot açò, després d’un llavat d’imatge amb el que tenien la “intenció de tornar a ser un mitjà plural”.

Així, encara que fora de l’àmbit estudiantil, des del Bloc d’Estudiants Agermanats volem mostrar el nostre rebuig total cap a aquesta decisió. Si bé, és sabut per tots que durant els darrers anys no hem gaudit d’un mitjà plural i adaptat a les necessitats reals dels valencians, entenem que és imprescindible comptar amb una televisió i ràdio publiques valencianes que sí que ho facen.

La necessitat d’un servei públic propi, com és un mitjà de comunicació, on es puga mostrar la realitat social del País Valencià sols podia ser portada a terme per uns treballadors -als que hui els han donat la raó- que no estigueren governats per corruptes; els quals, al cap i a la fi, han portat el nostre mitjà fins a la ruïna, tant a nivell informatiu i de difussió de la cultura i llengua, com d’entreteniment i econòmic.

Volem un ens públic valencià de veritat. Aquella per la qual els nostres avantpassats lluitaren. Aquella que ha de mostrar què passa realment al nostre País: les retallades a l’educació, els desnonaments als nostres pobles, la corrupció dels qui ens governen…

És per això que, des del Bloc d’Estudiants Agermanats, com a xarxa cívica i motor de l’associacionisme, no podem permetre que ens la retallen.

Perquè tenim dret a una ràdio i televisió públiques, valencianes i de qualitat! Salvem Radio Televisió Valenciana!

Anuncis

Posted on Novembre 5, 2013, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: