Setmana d’eleccions a la Universitat de València

El proper dijous, 21 de novembre, es celebren a la Universitat de València les eleccions d’estudiants a Claustre i Junta de Centre d’aquesta entitat. Enguany, a més, venen revestides d’especial importància, doncs el Claustre es renova totalment (professors i personal de administració també han de passar per les urnes), i durant aquest curs acadèmic es celebraran també les eleccions a Rector.

El Bloc d’Estudiants Agermanats, associació d’estudiants degana i majoritària de la Universitat de València, no faltarem enguany tampoc, com venim fent els últims 29 anys, a la cita electoral. Som l’únic sindicat que presenta candidatures a totes les facultats i escoles de la Universitat, assegurant-nos açò poder abastir i abordar els problemes, queixes o suggerències que tinga el conjunt de la comunitat estudiantil de la Universitat de València.

En un any dur com ha sigut aquest, el BEA presentem la nostra candidatura amb les esquenes ben cobertes per tot el treball que hem fet, així com amb molta il·lusió per voler seguir treballant, tant als carrers com a les institucions. Per dir tan sols alguns dels exemples més reeixits d’allò que hem vingut fent, hem aconseguit implantar un pla de docència en valencià que amplie aquesta fins el 50% el 2020, hem aconseguit que es restauren les beques de col·laboració als diferents departaments de la Universitat, i hem aconseguit augmentar la partida pressupostària de les pròpies beques de la Universitat de València.

Les principals activitats que des del BEA hem preparat per amenitzar aquesta campanya que comença hui són la taula redona “L’esport valencià a RTVV: 15 anys de la Taula Esportiva”, a l’Aulari V de la Universitat de València (facultats de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i de Fisioteràpia), hui mateix, i l’espectacle “Veriueu-ho” de Xavi Castillo, a la Sala Darwin de l’Aulari Interfacultatiu de Burjassot, el dimecres.

Així, el Bloc d’Estudiants Agermanats volem convidar a tota la comunitat estudiantil de la Universitat de València a exercir el seu dret a vot el proper dijous 21 de novembre, per participar així de la vida democràtica de la nostra Universitat.

Juga amb nosaltres, #ColpejaFort

Anuncis

Posted on Novembre 18, 2013, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: