Comunicat del BEA davant la tallada de les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià

 Des del Bloc d’Estudiants Agermanats volem mostrar la nostra repulsa envers la decisió del Ministeri d’Indústria espanyol de tallar les emissions de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació al País Valencià sota l’amenaça de sancions econòmiques a Acció Cultural del País Valencià.

Després de prohibir l’emissió de TV3, i després del tancament de Radiotelevisió Valenciana el passat mes de novembre, considerem que aquest és un nou intent dels governs del Partit Popular per tal d’impedir que els valencians i les valencianes tinguem accés a mitjans de comunicació en valencià. Una vegada més, Mariano Rajoy i Alberto Fabra menyspreen el nostre poble i ens neguen el dret fonamental d’estar informats en la nostra llengua.

Des del BEA ens oposem frontalment a la contínua situació d’assetjament que pateixen els nostres símbols d’identitat, en aquest cas la llengua, per part del Partit Popular i el seu sentiment espanyolitzant característic. També volem mostrar el nostre suport a Acció Cultural del País Valencià per la gran tasca que porta realitzant des de fa dècades en benefici de la cultura, la història i les tradicions dels valencians i  les valencianes,  i els instem a seguir lluitant per poder mantenir mitjans de comunicació en la nostra llengua al País Valencià.

El poble valencià té dret a viure en la seua llengua, prou de censura!

Anuncis

Posted on gener 22, 2014, in Comunicats, General, Societat and tagged , , . Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: