El BEA cancel·la el debat dels candidats a Rector per la manifestació de Juntes Sense Por

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats comuniquem que el debat “Universitat i societat – Quin model d’universitat per a una societat en crisi?” que estava programat per al proper dimecres queda cancel·lat per la coincidència del mateix amb la manifestació “Juntes sense por”, que tindrà el seu inici a les 19:30 a la Plaça de Sant Agustí de València.

L’acte, originalment convocat per al darrer 6 de febrer, va ser ajornat pel desafortunat accident laboral d’un treballador del campus de Burjassot el passat 5 de febrer que va provocar l’anul·lació de totes les activitats de campanya per al dia posterior. Així, es va decidir que el debat es col·locaria per demà 19 de febrer, dia de cloenda de la campanya, per la impossibilitat dels candidats i altres persones implicades de fer-ho en altres dates. No obstant, la coincidència amb la manifestació ens ha obligat a cancel·lar-lo de nou.

Reiterem la nostra disculpa més sincera amb els dos candidats, però sobretot amb les persones que s’hi han deixat la pell en l’organització de l’acte. El treball del dia a dia ha de ser valorat, més enllà de les accions puntuals i més vistoses.

Un dels pilars del BEA és lluitar per una universitat més democràtica. Amb l’acte s’intentava apropar les figures dels candidats al conjunt estudiantil, perquè aquest coneguera i reconeguera aquells que gestionen o gestionaran la nostra institució. Però, malauradament, la distància entre Rectorat i estudiantat és considerable, partint del mètode d’elecció del Rector, en la qual l’estudiantat tenim una incidència mínima i estem relegats a un percentatge més simbòlic que determinant.

És per aquesta raó també que la lluita al carrer ha de ser primordial per a qualsevol moviment estudiantil i la vessant social és inherent a la universitat. Per això animem a tota la comunitat universitària, inclosos els dos candidats a rector i tots els convidats prèviament a l’acte, a demostrar el seu compromís amb l’estudiantat assistint a aquesta manifestació i a totes les mobilitzacions que es convoquen en defensa d’una universitat pública, valenciana, democràtica, de qualitat i dels seus estudiants.

Anuncis

Posted on febrer 18, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: