Manifest Vaga 8 de maig.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats ens veiem en l’obligació de fer front i respondre  als diferents atacs que estem patint la societat convocant a una jornada de mobilització per a tot l’ensenyament públic al País Valencià. L’estudiantat estem patint la mercantilització, l’elitització, privatització… en unes polítiques emmascarades per allò que algunes persones li volen dir pública. Però no ho és!

El proper 8 de maig buidarem les aules per dir prou a les polítiques que des del bipartidisme ens han anant imposant any rere any. Totes les estudiantes no tenim cap pes ni poder de presa de decisions, ignorats als òrgans de govern que intenten callar. NO HO PODRAN FER.

Totes estem patint la pujada desmesurada de taxes, la dificultat d’accés a les beques i la disminució quantitativa i econòmica d’aquestes, el tancament de línies en valencià en detriment de la nostra llengua, l’estratègia 2015 que ens ven als mercats, la nova llei mordassa on se’ns impedeix la llibertat d’expressió com als anys negres de la nostra història més recent, la llei contra l’avortament , i moltes altres polítiques i mesures que han fet que els joves i les estudiantes estem obligades a clamar per un canvi  que ens mira de cara.

Fem ús de l’esperit crític que sempre ha caracteritzat l’estudiantat. Els estudis no han de tindre una funció mercantil, sinó ser una eina vertebradora i dinamitzadora del conjunt del poble valencià  i indispensable per a poder cohesionar la societat. L’educació ha de ser laica, gratuïta, feminista, antifeixista i valenciana, sense cap barrera i garantint-se tots els drets fonamentals de qualsevol ciutadà del País Valencià.

El 8 de maig eixirem al carrer fent un front comú estudiantil. No entenem l’Estat Espanyol com el nostre marc d’acció prioritari, però tota política que està feta contra la nostra terra té les seues conseqüències:  la nostra unió en una vaga general d’educació estatal i amb les companyes més pròximes i amb una lluita comuna, com són Acontracorrent, APE i FEU.

Per  tot , eixirem al carrer el proper 8 de maig a les 11.30 h des de l’Àgora de la UPV i a les 12.00 h des de la Facultat de Geografia i Història de la UV i el 7 de maig a la Facultat de Dret de la UV l’ocuparem a partir de les 20.00 h per a poder preparar la jornada de lluita del 8M.

L’ESTUDIANTAT  EXIGEIX UNA EDUCACIÓ PÚBLICA I DE QUALITAT, DEMOCRÀTICA I EN VALENCIÀ!!cartell vaga 8M 2014

Anuncis

Posted on Abril 30, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: