SETMANA PER LA LLENGUA BEA 2014

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats de la Universitat de València volem convidar-te a participar a la Setmana per la Llengua que anem a realitzar els propers dies 13 i 15 de maig de 2014. Aquesta setmana vol mostrar la nostra llengua arreu del Països Catalans i la seua importància, a més de gaudir de la nostra llengua com a arma que fa palesa la nostra lluita.

Aquest serà l’organigrama i horari:

– Dimarts 13 de maig de 2014 a les 10.30 al Saló d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València amb la conferència i debat sobre “El Diccionari Normatiu Valencià de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua” amb Jordi Colomina (Catedràtic de Filologia Catalana de la Universitat d’Alacant i coordinador del DNV de l’AVL).

– Dijous 15 de maig de 2014 a les 10.30 a l’aula 206 (antic ADR) de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València conferència sobre l’occità amb el títol: “La llengua occitana i la seva situació social” per Xavier Lamuela (professor de la Universitat de Girona).

– Dijous 15 de maig de 2014 a les 18.30 a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València Concert per la Llengua amb tres cantants dels tres territoris més importants de parla catalana. Amb les actuacions de:

• Maria del Mar Bonet (Illes Balears)
• Cesc Freixas (Catalunya)
• Andreu Valor (País Valencià)

El preu de les entrades serà de 4€ per als estudiants del sistema educatiu públic i 8€ per al públic en general. Les entrades es vendran, tant en taquilla, com de forma anticipada a partir del dilluns 12 als diferents llocs:

  • Campus de Blasco Ibañez: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació just enfront dels ascensors, de 11 del matí a 18 hores, durant el dilluns, dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent. Telf de contacte: 666690092 (Jordi Caparrós).
  • Campus de Tarongers: Aulari Nord Accés Est al Despatx del BEA N07 de 10 a 16 durant el dilluns, dimarts, dimecres i dijous de la setmana vinent, a més de dilluns i dimarts de vesprada, de 15:30 a 19. Telf de contacte: 639408809 ( Rubén).
  • Campus de Burjassot: directament poseu-se en contacte amb Francesc al 629921955.

ImatgeImatge

Anuncis

Posted on Mai 10, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: