Atac feixista a la Trobada d’Escola Valenciana.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats volem expressar tot el nostre rebuig als esdeveniments succeïts al llarg de la trobada d’Escola Valenciana, que tenia lloc a Benirredrà, on un recull de individus feixistes atacaren a un grup de menors que es trobaven per les rodalies amb objectes contundents.

Condemnem totalment qualsevol tipus d’acció i concentració feixista que realitzen aquests, així com la pròpia existència d’uns grupuscles neonazis, que no tenen cabuda en la societat moderna, democràtica i tolerant que ha d’esdevindre al País Valencià. Així com tampoc considerem valida l’actitud tolerant del govern envers aquests grups, que el permet actuar i atacar a la llibertat amb total impunitat, posant en perill la seguretat ciutadana, tot plegat a la hipocresia policial que no els tracta com els delinqüents violents i antidemocràtics que en realitat son.

No obstant, a pesar de l’atac feixista, la trobada esdevingué tot un èxit d’assistència i contingut, i aprofitem per donar l’enhorabona a l’organització i a Escola Valenciana, per teixir una base de reivindicació i treball per una educció publica, en valencià i de qualitat.

Ni un pas enrere, davant el feixisme, cap agressió sense resposta!

Anuncis

Posted on Mai 18, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: