Creació de la Comissió Assessora del Consell de Govern de pràctiques externes.

Des del Bloc D’estudiants Agermanats ens sentim orgulloses i contentes d’haver aconseguit que el Consell de Govern de la Universitat de València, aprovara, a proposta nostra, la creació de la “Comissió Assessora del Consell de Govern de pràctiques externes”.

Aquesta fou una proposta per part d’un representant del BEA en el Consell de Govern, criticant la precarietat de la major part de les pràctiques externes que ofereix la universitat. Un tema que resulta ser la queixa més generalitzada entre l’estudiantat ja què, en la majoria de les ocasions, aquestes pràctiques no són remunerades, suposant un cost per al estudiant que, no té perquè assumir. L’estudiantat ja en té prou pagant els crèdits d’aquestes pràctiques i, d’aquesta manera,també es veu obligat a pagar per fer feina, sense cap tipus de remuneració.

La creació d’aquesta comissió delegada del Consell de Govern permetrà una presència clau de la veu estudiantil per fer força i assolir l’objectiu d’aconseguir una retribució justa per la tasca realitzada en les pràctiques externes, i fugir de les condicions precàries i d’explotació que hem estat experimentant fins ara.

Així doncs, mostrem de nou que amb lluita i treball diari, totes juntes aconseguirem una universitat més justa i millor.

EL BLOC D’ESTUDIANTS AGERMANATS, ALS CARRERS I A LES INSTITUCIONS, PER UNA UNIVERSITAT PÚBLICA, DEMOCRÀTICA I VALENCIANA !!

Anuncis

Posted on Octubre 28, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: