2a Setmana de la Ciència.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats vos convidem a la Segona Setmana de la Ciència, que tindrà lloc la primera setmana de novembre al Saló de Graus de la Facultat de Matemàtiques (Campus de Burjassot).

En aquestes jornades, que començaran el dia 3 de novembre a les 13:15, s’han preparat diverses ponències, per part del professorat doctor de la nostra universitat i amb un caràcter divulgatiu.

Tot seguit, adjuntem el programa d’aquesta segona Setmana de la Ciència:

-3 de Novembre (dilluns): “Explorant els secrets del bosó de Higgs”, oferida per Antoni Pich, Catedràtic de Física Teòrica.

-4 de Novembre (dimarts): “De la seqüència a la conseqüència”, de la mà d’Ismael Mingarro, Catedràtic de Bioquímica i Biologia Molecular.

-5 de Novembre (dimecres): “Nanoimants, compostos inorgànics i la seua aplicació a la tecnologia”, impartida per Francisco Lloret i Pastor, Catedràtic de Química Inorgànica.

-7 de Novembre (divendres): “L’empremta ecològica”, oferida per José Reig Armiñana, professor del departament de Didàctica de les Ciències Experimentals i Socials.

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats, vos donem d’avantmà les gràcies per la vostra atenció i vos esperem a la Setmana de la Ciència, una sèrie d’activitats molt interessant que permetrà apropar el caràcter més actual de les disciplines científiques als estudiants, i al públic en general.

.setcien2

Anuncis

Posted on Novembre 3, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: