I OLIMPÍADES D’ESTUDIANTS DE LA FACULTAT DE GEOGRAFIA I HISTÒRIA

El proper dilluns 17 de novembre tindrà lloc a la Facultat de Geografia i Història les nostres primeres Olimpíades cartellolimpiades d’Estudiants de la Facultat. Concretament començaran a les 17’30 hores al Saló d’Actes Joan Fuster (primer pis). Serà una jornada de diversió, reflexió i competitivitat.

Les olimpíades consistiran en rondes de menor a major dificultat, on la puntuació dels diferents equips participants s’anirà acumulant fins al final de la jornada, quan es farà el recompte total de punts i l’equip que haja obtés major puntuació total obtindrà el quantiós premi de 200 euros.

Les inscripcions són GRATUïTES i es poden fer fins el mateix dilluns a les 14:00 hores mitjançant un correu en nom de tot l’equip a bea.aplec@gmail.com, o passant-se a la tauleta del BEA, que hi haurà permanentment al Hall fins el dimecres 19 de novembre.

Les preguntes de les rondes versaran sobre les quatre titulacions de la Facultat: Història, Geografia, Història de l’Art i Informació i Documentació, més un cinqué tema que serà la pròpia Universitat de València, des de la seua composició i funcionament, fins el paper dels i les estudiants en aquesta.

Esperem la vostra participació i ens veiem al Hall de la Facultat de Geografia i Història!

Anuncis

Posted on Novembre 10, 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: