La Universitat de València signa un contracte de patent amb una universitat d’apartheid.

Ahir, les nostres companyes electes es trobaven representant a l’estudiantat en el Consell de Govern de la Universitat de València. Entre altres punts, en els quals es trobava, per exemple, el posicionament en contra de la UV front al PGOU, que amenaça l’Horta de la cuitat i voltants; es trobava la discussió sobre l’aprovació de signar un contracte de patent amb la Universitat Bar-Ilan d’Israel.

Les estudiantes representants al Consell de Govern s’oposaren totalment a aquesta mesura, i iniciaren un debat amb l’equip rectoral per tal que no es portara a terme aquest contracte de patent, ja que es tracta d’una institució constituïda amb fonamentalistes religiosos jueus, vinculada a l’exèrcit israelià, i que per tant forma part de l’atac als drets humans que pateix el poble palestí.

En temps on institucions realment democràtiques i modernes s’adhereixen i donen suport  al BDS (moviment que mou el boicot, la desinversió i les sancions a l’estat d’Israel), la nostra Universitat de València signa una patent amb una institució d’apartheid, mostrant complicitat amb un estat que segueix dia a dia atacant els drets humans i sembrant el terror sobre la població de Palestina.

D’aquesta manera des del Bloc d’Estudiants Agermanats mostrem el nostre total rebuig a aquesta mesura, i seguirem treballant per l’abolició d’aquest conveni. Volem una universitat que respecte els drets de tota la població, per sobre dels interessos propis! Seguim treballant!

Anuncis

Posted on Març 4, 2015, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: