Donem suport a la Vaga Universitària del 24M

Des del Bloc d’Estudiants Agermanats volem donar el nostre suport a la Vaga Universitària convocada pels sindicats de professors i professores del dia 24 de març. 
Estem d’acord en què és necessària una lluita en contra de la privatització de l’ensenyament que ens estan imposant, i cal plantar cara al 3+2 defensant una universitat pública, justa, i a l’abast de totes i tots, que no deixe fora a ningú del sistema educatiu, i impedint l’elitització de l’educació que des de l’estat espanyol ens volen imposar. 
No obstant, des del BEA, ens mostrem contraris a la vaga estudiantil convocada per el “Sindicato de Estudiantes” que, com de costum, movent-se en contra de tot el moviment assambleari i de representació i defensa estudiantil, tracta de imposar de nou una mobilització. Donant l’esquena al moviment popular i democràtic, imposant el centralisme unilateral, sense escoltar la veu de les bases, i menyspreant la lluita i els drets de l’estudiantat. Per aquests motius, el Bloc d’Estudiants Agermanats no convoquem jornada de vaga per al 24 de març, i condemnem de nou les actuacions del “Sindicato de Estudiantes”.

La lluita sindical, pels drets de totes!

image

Anuncis

Posted on Març 23, 2015, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: