El govern valencià aprova la “Llei de Senyes d’Identitat”.

Ahir, el nostre (des)govern valencià va aprovar la Llei de Senyes d’Identitat definitiva, amb tan sols el suport dels mateixos  diputats del PP, a Les Corts. La llei ha estat aprovada per 43 vots a favor i 3 en contra ja que l’oposició s’ha negat a votar sobre aquest text que pretén dividir la societat valenciana. Durant el ple, Compromís, Esquerra Unida i PSPV es negaren també a participar al debat creat per petició del PP. Malgrat açò, aquests partits han manifestat el seu desacord respecte aquesta nova llei, podem dir, imposada.

La llei en si, permetrà impartir docència a membres de Lo Rat Penat i de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana (RACV), entitats que, com ja sabem, aposten per una ortografia que distancia el valencià del català, és a dir, una normativa ortogràfica que atempta contra la unitat de la llengua. A més d’aquesta capacitat, membres d’aquestes entitats estaran a l’Observatori de les Senyes d’Identitat, el qual podrà reclamar les ajudes a les entitats que segons ells, atempten contra la Llei de Senyes. A aquesta mena de jurat també estaran presents el Tribunal de les Aigües, la Junta Rectora del Patronat del Misteri d’Elx, Patronat de la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí, la Federació de Pilota Valenciana, la Federació de Folklore, la Federació de Societats Musicals, la Federació de Colombicultura i la Federació de penyes taurines de Bous al carrer.

Amb aquesta llei, el PP deixa clar el rebuig cap a l’AVL i atorga càrrecs a entitats tan incapacitades per parlar de la nostra cultura com les abans esmentades. És més, aquestes entitats ens han taxat a nosaltres i a més organitzacions properes de pancatalanistes per les nostres accions i el nostre pensament, aleshores podem ser víctimes de les multes si no acceptem les senyes d’identitat que ells pensen que són valencianes.

És per eixes raons que, des del Bloc d’estudiants Agermanats (BEA), declarem la nostra forta disconformitat i rebuig a la nova llei amb què el PP ens ha eixit per fragmentar la societat valenciana i poder arrapar vots abans del pròxim maig. Aprofitar per a deixar clar que nosaltres tenim clares les nostres senyes d’identitat i no anem a deixar d’exposar-les i defensar-les.

Seguim defensant el que som i d’on venim, i cridem sense por SOM PAÍS VALENCIÀ!

893231_4895175902038_902631715_o

Anuncis

Posted on Març 26, 2015, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: